top of page

SPECIALISATIES

KINDERTANDHEELKUNDE
Kindertandheelkunde
kindertandheelkunde.jpeg

Stokvis & Huisman tandartsen is een verwijspraktijk voor kindertandheelkunde: Kinderen worden door de huistandarts doorverwezen, behandeld en uiteindelijk weer terugverwezen. Tandheelkundige behandeling van kinderen is maatwerk. 

IMPLANTOLOGIE
Implantologie

Sinds 2008 plaatsen wij implantaten in onze eigen praktijk.

Wanneer u een enkele tand of kies mist, is een implantaat met een

kroon mogelijk de beste oplossing.

Het resultaat oogt en voelt als uw eigen tand. Wanneer u al uw

tanden en kiezen mist en problemen ervaart met uw prothese, is een prothese op implantaten een goede oplossing.

ENDODONTOLOGIE
Endodontologie

Iedere tand of kies heeft één of meerdere (wortel)kanalen. Tandartsen noemen dit de pulpa. De pulpa is levend weefsel en bestaat uit zenuwvezels en bloedvaatjes. Aan de pulpa kunnen ziektes ontstaan, bijvoorbeeld ontstekingen. Dit kan problemen veroorzaken voor de tand of kies, maar ook voor het kaakbot. Het stellen van de diagnose, het voorkomen én behandelen van deze ziekten noemen wij endodontologie, een apart onderdeel binnen de tandheelkunde. Tandarts-endodontologen hebben zich gespecialiseerd in deze behandelingen. Na hun studie tandheelkunde hebben zij hiervoor een extra opleiding van 3 jaar gevolgd. Zie ook 'wortelkanaal behandelingen' in Wikipedia. 

In onze praktijk aan de middenweg houdt de Heer A.S. Ashraf praktijk als tandarts-endodontoloog; indien noodzakelijk zal u voor behandeling naar deze specialist verwezen worden. U kan de Praktijk voor endodontologie bereiken op 035-6569191, www.wortelkliniek.nl

bottom of page