top of page

KINDERTANDARTS
FORMULIER

Beste ouder/verzorger,

Wij heten u en kind van harte welkom in onze praktijk! U staat op het punt uw kind in te schrijven voor een afspraak voor een eerste consult met onze kindertandarts Rory Ubbink. Ter voorbereiding van dit eerste consult met de kindertandarts willen wij u vragen het volgende online inschrijfformulier compleet en naar waarheid in te vullen en te ondertekenen.

Tijdens het invullen van het inschrijfformulier vragen wij u een digitale versie van de verwijsbrief (Doc, Docx, PDF) en de eventueel gemaakte röntgenfoto’s (fotobestanden) toe te voegen in het formulier.

Zorg ervoor voordat u het inschrijfformulier in gaat vullen dat u deze documenten heeft ontvangen van de verwijzend (uw eigen) tandarts. En dat u deze documenten makkelijk terug kunt vinden op uw telefoon, tablet of computer, zodat het invullen van het formulier soepel verloopt.

Het formulier zal bestaan uit de volgende onderdelen: persoons- en contactgegevens, reden van de verwijzing, gezondheid en ontwikkeling, de angstvragenlijst en poetsen, voeding en mondgewoontes.

Zodra het inschrijfformulier compleet is ingevuld, zullen wij contact met u opnemen voor het maken van het eerste consult bij onze kindertandarts.

De eerste afspraak is een intakegesprek. Tijdens deze afspraak zullen u en uw kind kennis maken met de kindertandarts en zal het gebit van uw kind worden bekeken. Vervolgens zal er een behandelplan en preventief traject worden opgesteld. Tijdens dit bezoek behandeld de kindertandarts nooit.

Om het bezoek van uw kind aan de tandarts in alle rust te laten verlopen, vragen wij u om met één ouder/verzorger te komen en géén broertjes of zusjes mee te nemen.

Daarnaast willen wij u vragen een identiteitsbewijs, en de verzekeringspas mee te nemen om de persoons- en verzekeringsgegevens te kunnen controleren.

Houdt u er rekening mee dat er tijdens de eerste afspraak een behandelplan en preventief traject worden opgesteld en besproken. Het is wenselijk dat degene die meekomt tijdens het eerste bezoek bevoegd is akkoord te geven voor de voorgestelde behandeling, zodat we direct afspraken kunnen maken. Daarnaast geven wij tijdens de intake informatie over de vorm van behandelen. Het is de verantwoordelijkheid van de ouder/verzorger die aanwezig is bij het intakegesprek om een eventuele tweede ouder/verzorger te informeren over de gemaakte afspraken en behandelingen.

Tandheelkundige zorg voor kinderen onder de 18 jaar wordt vergoed uit de basisverzekering. De kosten voor de intake, de behandelingen en de preventieve nazorg zullen door uw zorgverzekeraar in zijn geheel worden vergoed. In enkele gevallen zullen wij de zorg moeten aanvragen bij uw zorgverzekeraar.

Als u met de auto komt, dan kunt u bij ons op het terrein parkeren. Mocht dit terrein onverhoopt vol zijn dan is er parkeergelegenheid op straat, maar let op: dit is betaald parkeren! Voor een routebeschrijving naar onze praktijk verwijzen we u naar onze website www.stokvishuismantandartsen.nl. Voor tussentijds contact of vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 035 624 2800 óf per email op info@shtandartsen.nl.

Overslaan 1
Overslaan 2
bottom of page